Je bent gebeld door...

Start2Move Opleidingscentrum

We hebben dit nummer geverifieerd!
Je kunt veilig opnemen en/of terugbellen.
Alle geverifieerde telefoonnummers van Start2Move Opleidingscentrum

0850604303

Over Start2Move Opleidingscentrum

Het nummer 0850604303 wordt gebruikt door Start2Move voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan het opvolgen aanvragen en het bellen van studenten/coaches/trainers naar aanleiding van ingestuurde vragen. Dus heb jij een relatie met Start2move en ben je gebeld door 0850604303? Dan kun je gerust terugbellen.

Start2Move is ervan overtuigd dat beweging een cruciale bijdrage levert aan een gelukkig en gezond leven. Door mensen te inspireren, motiveren en begeleiden, streven zij ernaar hen te helpen meer te bewegen en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Om die reden biedt Start2Move een uitgebreid aanbod van opleidingen en cursussen aan, geschikt voor alle niveaus. Of je nu een beginner bent of een professional, een consument of een ondernemer, bij Start2Move vind je altijd een opleiding die bij je past.

De opleidingen van Start2Move zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en worden verzorgd door ervaren en gekwalificeerde docenten. Zij bieden de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de fitness- en sportbranche, of om zelf een actieve en gezonde levensstijl te onderhouden.

Start2Move Opleidingscentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Deze pagina is 19 keer bezocht in Juli 2024
91% van de bezoekers vinden deze pagina nuttig
Start2move opleidingen en trainingen logo